OM VICURA

VI GØR DET LETTERE AT
FÅ DET BEDRE

Hvem er vi?

Vi er en lille virksomhed med en veletableret spiller (Paranova A/S) i ryggen. Derfor får vi det bedste af to verdener. Vi trækker på en velfungerende back office funktion og systemer, der sikrer en høj kvalitet i alt fra ordrehåndtering til kvalitetssikring i det regulatoriske arbejde.

Det sikrer kontinuitet og stabilitet og gør os til en professionel, pålidelige samarbejdspartner. Samtidig har vi en dynamik og agillitet, der netop er mulig i en mindre virksomhed

Dynamik og time-to-market

Er vigtige VICURA USP’er og vi sætter tæt sparring med vores direkte kunder meget højt. Vores erfarne salgskonsulent kan hurtigt reagere på muligheder i markedet som vi identificerer i samarbejde med vores kunder. Det er en væsentlig dynamik, der blandt andet giver en kort time-to-market på nylanceringer som andre større konkurrenter vil have svært ved at komme i nærheden af.

HVAD GØR VI?

VICURA ApS distribuerer og markedsfører innovative healthcare og hudpleje brands. Vores sortiment skal kunne noget andet og noget mere end allerede eksisterende produkter på det danske marked. Alle brands i vores portefølje er etablerede brands på et eller flere markeder i Europa.

Vi gør Det Lettere at få det bedre ...

Derfor tilbyder vi brugervenlige healthcare- og hudpleje brands af høj kvalitet med et element af innovation i sin form, sin virkning eller sin anvendelse.